KAYSERİ’NİN EN BÜYÜK SERAMİK SHOWROOM’U AÇILDI

NG Kütahya Seramik’in Kayseri’deki iş ortağı Kaşıkçı Yapı Malzemeleri, 6 Haziran Cuma günü Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve NG Kütahya Seramik Kurucu Başkanı Nafi Güral, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı ve NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, Kayseri ilinin önde gelenleri ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen NG Kütahya Seramik iş ortaklarının de katılımlarıyla Kayseri’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını açtı.

NG Kütahya Seramik’in 138 ayrı çeşit tasarımının yer aldığı showroom’da seramik kullanımı mimari örneklerle beğeniye sunuluyor. Şömineden terasa, bahçeden yatak odasına ve oyun parkına kadar 52 ayrı mekânın canlandırıldığı mağazada NG Kütahya Seramik ve TAU Ceramica Turkey serileriyle birbirinden farklı kombinasyonlar ve uygulamalar yapılabileceği gözler önüne seriliyor. 1400 metrekare büyüklüğündeki showroom’da NG Kütahya Seramik’in ve TAU Ceramica Turkey’in her zevke ve her bütçeye uygun yepyeni kreasyonlarının yanı sıra, ödüllü serilerine de yer veriliyor. 30 metrelik geniş ön cephesi ve modern mimarisiyle dikkat çeken mağaza Kayserililere keyifli bir alışveriş deneyimi vaat ediyor.

Ziyaretçilerin Kaşıkçı Yapı Malzemeleri’nin uzman ekibinden her konuda ayrıntılı bilgi alabildiği showroom’da NG Kütahya Seramik’in seramik sektörüne yön veren tasarımları sizleri bekliyor.

Adres: Kocasinan Bulvarı Oto Galericiler Sitesi Karşısı No:425 Kocasinan, Kayseri