NG KÜTAHYA SERAMİK 2015 YOL HARİTASINI BAYİLERİYLE BİRLİKTE HAZIRLADI

NG Kütahya Seramik Bayi Toplantısı “Yükselen Değerler” kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki bayileriyle bir araya gelen NG Kütahya Seramik, 2015 yılına yönelik hedeflerini paylaştı. 16-19 Aralık tarihlerinde NG Güral Afyon Otel’de gerçekleşen etkinlikte Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, 2015 yılına doğru giderken NG Kütahya Seramik’in yurtiçi ve yurtdışında önemli hedeflere koştuğunu, ülkemiz seramik sektöründe liderlerden biri olmak değil, liderlik hedefiyle hareket ettiğini söyledi.

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik, 16-19 Aralık tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanındaki bayileriyle bir araya geldi. Bu yılki NG Kütahya Seramik Bayi Toplantısı “Yükselen Değerler”, görkemli bir organizasyonla NG Güral Afyon Otel’de gerçekleşti. Toplantıda NG Kütahya Seramik, önümüzdeki 3 yıla yönelik hedeflerini de açıkladı.

NG Kütahya Seramik bayi toplantısının açılış konuşmasını Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral yaptı. Toplantıda ayrıca THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu ile THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Prof. Dr. Cemal Şanlı, NG Kütahya Seramik bayilerine THY’nin başarı öyküsünü aktardı.

Erkan Güral: “2015 yılında, ülkemiz seramik sektöründe liderlerden biri olmak değil, liderlik hedefiyle hareket ediyoruz.”

Türkiye’deki yaygın bayi ağıyla sektörün başrol oyuncuları arasında olduklarını belirten Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral konuşmasında şunları söyledi: “Türkiye büyürken ve ülke ekonomisi gelişirken, sadece seramik sektöründe değil tüm sektörlerde bir rekabet yarışı yaşanıyor. Bu yarışta hedef, lider olmak. NG Kütahya Seramik olarak yüksek hedeflerimiz var. Önümüzdeki 3 yıl için bayilerimizle birlikte detaylı bir planlama yapıyoruz. 2015 yılında, ülkemiz seramik sektöründe liderlerden biri olmak değil, liderlik hedefiyle hareket ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ‘Yükselen Değerler’ toplantısının NG Kütahya Seramik için bir milat olacağına inanıyorum. Büyük düşünmenin getirdiği sorumluluklar paralelinde, 2015’e giden yolda bayilerimizle birlikte hiç yorulmadan ilerleyeceğiz.”

Erkan Güral, NG Kütahya Seramik’in yönetim ve üretim anlayışının başlıca unsurlarının teknolojik gelişmeleri yakından izlemek, ekip çalışmasını etkin bir biçimde değerlendirmek, özgün tasarım ve hizmetleri müşterilerine sunmak olduğuna dikkat çekti. Erkan Güral sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’nin dört bir yanındaki bayilerimiz aracılığıyla müşterilerimizin daima yanında oluyor ve onlara en nitelikli ürün ve hizmetleri sunuyoruz. Bayilerimizle birlikte çok önemli başarılara imza atıyoruz. 2012 yılında 55 showroom açtık, 27.280 metrekare teşhir alanı hayata geçirdik. 2013’ten itibaren daha da hızlanacak ve hem sektörümüze hem de ülke ekonomisine katkı yapmaya devam edeceğiz.”