NG KÜTAHYA SERAMİK 45 YENİ SERİSİNİ UNICERA FUARI’NDA TANITTI

NG Kütahya Seramik, firmanın köklü geçmişi ve yenilikçi yaklaşımını yansıtan, teknolojiyle bütünleşmiş standıyla fuarın en çok ilgi gören markaları arasında ilk sırada yer aldı.

NG Kütahya Seramik, 27 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen UNICERA 25. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yeni kreasyonlarını tanıttı. “Parlayan yıldız” konsepti kapsamında görkemli bir şekilde tasarlanan NG Kütahya Seramik standında ziyaretçiler geçmişten günümüze bir
yolculuğa çıktı. Teknolojiden yararlanılarak oluşturulmuş özel bölmelerde NG Kütahya Seramik’in yeni kreasyonları sergilendi.

NG Kütahya Seramik’in 750 metrekarelik alan üzerine kurulan görkemli standı, yenilikçi tasarımıyla yerli ve yabancı ziyaretçilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Fuar ziyaretçileri NG Kütahya Seramik’in yeni kreasyonlarını teknolojiden de yararlanarak ayrıntılı bir şekilde inceleme ve tanıma fırsatı buldular. Ziyaretçileri standın hemen girişinde karşılayan “sanal asistan”, etkileyici sunumuyla NG Kütahya Seramik’in üretim ve tasarım yaklaşımı ile yeni kreasyonları hakkında fuar süresince durmaksızın bilgi verdi. Ziyaretçiler standı gezerken, ürün sergileme alanlarına yerleştirilmiş ve üzerinde özel bir yazılım bulunan 20 adet
iPad’den NG Kütahya Seramik ürünleri hakkında geniş kapsamlı bilgi aldılar.

Yeni kreasyonlar ilk kez UNICERA Fuarı’nda!

NG Kütahya Seramik’in yeni kreasyonları ilk kez UNICERA Fuarı’nda sergilendi. 45 yeni ürünün tanıtıldığı stantta doğallık konseptiyle üretilen ürünler ön plandaydı. Dijital baskılı ahşap dokulu ürünler ile taş, mermer ve traverten dokulu ürünler fuar katılımcılarının beğenisini topladı. Fuarda sergilenen yeni ürünler arasında çift presleme (double şarj) tekniğiyle üretilen seramikler ve birbirine geçmeli (interlocking) ürünler de yer alıyor.

NG Kütahya Seramik kreasyonlarına ABD, Kuzey Afrika ve Hindistan’dan yoğun ilgi

NG Kütahya Seramik’in yeni kreasyonları yabancı konukların da büyük ilgisiyle karşılaştı. Balkan ve Ortadoğu ülkelerinin yanı sıra Kuzey Afrika, İtalya, İngiltere, Hindistan, Türki Cumhuriyetler, Rusya ve Ukrayna ile Kanada, ABD merkezli firmaların yönetici ve temsilcileri NG Kütahya Seramik ürünleri hakkında bilgi edinerek satınalma yaptılar. Suriye, Irak ve Yunanistan gibi komşu ülkelerden gelen fuar ziyaretçilerinin de NG Kütahya Seramik ürünlerine ilgisi yoğun oldu.