NG KÜTAHYA SERAMİK AİLESİ HIZLA BÜYÜYOR

Türkiye'de seramik sektöründe lider markalardan olan NG Kütahya Seramik 214. mağazasını Diyarbakır'da hizmete açtı.

Önemli isimlerin katılımlarıyla gerçekleşen açılış törenine; Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Vali Yardımcısı Mehmet Çağrı Özpolat, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral, Oda ve Borsa Başkanları, iş ortakları ve mimarlar katıldı.

Diyarbakır'da açılış konuşmasını gerçekleştiren NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ''Kütahya'da ben ve değerli çalışma arkadaşlarım sanayiciliğin içerisinde ne yapılacaksa ülkemiz ve şehrimiz için yapma gayretindeyiz. 5 bin arkadaşım ile birlikte Kütahya'da üretiyor, Kütahya'dan dünyaya ihracatlarımızı gerçekleştiriyoruz. Memnuniyetle söylemek isterim ki, Kütahya'da üretilen ürünleri dünyanın özel ülkelerine gönderiyoruz. Bu işin doğduğu Çin'e, Avrupa'nın önemli seramik üreticisi olan İspanya'ya ve İtalya'ya ihracat yapıyoruz'' dedi. 1100 m2 büyüklüğündeki mağaza

Diyarbakır Türkiye’nin önemli bir şehri. Diyarbakır’da da başta inşaat sektörü olmak üzere birçok sektörde önemli yatırımlar, çalışmalar gerçekleştiriliyor diyen Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, sözlerine şöyle devam etti; '' Yeni yatırımcıların bölgeye gelmesi ve burada yatırım yapmaları, Diyarbakır’ın Türkiye geneline göre biraz daha fazla olan işsizlik sorununun giderilmesine de çok önemli bir katkı sağlayacaktır. Bu boyutuyla baktığımızda Diyarbakır’da yapılacak her yatırımın hem Diyarbakır’a hem de ülke ekonomisine vereceği çok önemli katkılar olacak.''

Açılış konuşmacıları arasında yer alan Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, '' Türkiye'nin her köşesinde mağazası bulunan NG Kütahya Seramik'in Diyarbakır ilimizde böylesine güzel yatırım yapması bizleri oldukça mutlu etmiştir. Yatırımlarından dolayı Sayın Erkan Güral'a, teşekkürlerimi iletiyorum'' dedi.

Mağaza yeni ve inovatif ürünlere ev sahipliği yapıyor

Retro ile modern tasarım çizgilerinin harmanlandığı NG Kütahya Seramik'in yeni mağazasında, çağımızın gereksinimi endüstriyel mekânlarla yaşayan mekânların birleştirilmesi de tasarımda önce çıkan detaylar arasında yer alıyor. Pas efektlerinin, ahşap detaylarla ve brüt betonla harmanlandığı 1100 m2 büyüklüğündeki mağazada, NG Kütahya Seramik’in 60x160 cm, 120x120 cm, 120x240 cm ölçülerindeki en yeni ve inovatif ürün kreasyonları sergileniyor.

Şanlıurfa 5. km Bağcılar Mah. Otogar Karşısı Alınak Plaza

No: 219/ A Bağlar/ Diyarbakır T: 412 251 88 88