NG’YE ALTIN ÖRÜMCEK VE COMMUNICATOR AWARDS’TAN 7 ÖDÜL!

NG ŞİRKETLERİNE ÖDÜL YAĞDI

NG Hotels, NG Kütahya Seramik ve Kütahya Porselen, dünyanın en iyilerinin layık görüldüğü Communicator Awards’ta Mükemmellik Ödülü’ne ve Türkiye’nin en prestijli web ödülleri arasında yer alan Altın Örümcek ödüllerine layık görüldü. Farklı kategorilerde toplam 7 ödül kazanan NG şirketleri, web siteleri ile fark yarattı.

NG DİGİ+ UYGULAMASI ÖDÜL KAZANDIRDI

NG Kütahya Seramik, geçtiğimiz aylarda lansmanını gerçekleştirdiği NG Digi+ ile Communicator Awards’ta ikinci kez Mükemmellik Ödülü’nü kazanırken, Altın Örümcek Web Ödülleri’nin Mikro Site kategorisinde jüri ödülüne layık görüldü.

NG Digi+ web sayfasında ve mobil uygulamalarda, kullanıcıların ürün seçiminde kolaylık sağlıyor. Seramiklerdeki rölyef ve geometrik yüzey hareketleri, ışık altındaki yansıma ve parlaklık özellikleri NG Kütahya Seramik’in web sitesinde ve mobil uygulamasında gerçekçi bir simülasyonla sunuluyor. Mekânların her bir yüzeyinde döşeme şablonunu deneyimleme imkânı bulan ziyaretçiler, ürünleri sanal ortamda uygulayarak kendi zevklerine göre mekânlarını tasarlayabiliyor. NG Digi+, kullanıcılarına çok gerçekçi sanal bir tasarım aracı sunmasıyla ve interaktif zemin görüntüleme sistemiyle mağazacılık konseptine yeni bir bakış açısı getiriyor. https://ngdigiplus.com

HALKIN FAVORİSİ KÜTAHYA PORSELEN

Bu sene 50. yılını kutlayan Kütahya Porselen, yenilenen web sitesiyle Altın Örümcek’te üç ödüle ve Communicator Awards’ta Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü. İlham veren porselen markası, Altın Örümcek Web Ödülleri’nin Perakendecilik & Mağazacılık ile Üretim & Sanayi kategorilerinde jüri ödülü kazanırken, halk oylamasında en fazla oyu alarak Halkın Favorisi seçilmeyi başardı.

E- ticaret üzerinden en modern, doğal ve zarif koleksiyonlarını satışa sunan ve tanıtan Kütahya Porselen’in yenilenen web sitesi, fonksiyonel özellikleriyle dikkat çekiyor. Online alışverişte güven, hız ve hizmette sınır tanımayan markanın satışları ise geçen yıla oranla yedi kat artarak rekor kırdı. https://kutahyaporselen.com.tr

NG HOTELS’E MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

Yaptığı yatırımlar ve üstün hizmet kalitesi ile turizmde en çok tercih edilen otellerin başında gelen NG Hotels, yüzlerce başvurunun arasından sıyrılarak Communicator Awards’ta Mükemmellik Ödülü’ne değer görüldü.

İyi Hisset mottosuyla konuklarının memnuniyetine önem veren NG Hotels, web sitesinden kolay rezervasyon ve bilgi alma fırsatı sunuyor. Aynı zamanda önümüzdeki dönemlerde açılacak olan NG Sapanca Enjoy ve NG Phaselis hakkında da tanıtım bilgilerinin yer aldığı web sitesi, tasarımıyla ilgi çekiyor. https://nghotels.com.tr