ORDU’NUN EN BÜYÜK SERAMİK SHOWROOM’U AÇILDI

NG Kütahya Seramik’in Ordu’daki  iş ortağı BK İnşaat, Ordu’nun en büyük seramik showroom’unun kapılarını 30 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı ve NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın katılımıyla açtı.

Seramik sektörünün öncüsü NG Kütahya Seramik’in 2014 yılı kreasyonlarının sergilendiği showroom aynı zamanda Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ikinci seramik mağazası olma özelliğini de taşıyor. 1300 metrekarelik geniş bir alana sahip olan üç katlı showroom’da NG Kütahya Seramik’in her zevke ve her bütçeye uygun seramikleriyle tasarlanmış 30 farklı mekân sergileniyor.

Modern mimarisiyle keyifli bir alışveriş imkânı veren showroom, geniş ürün yelpazesiyle Ordululara benzersiz bir deneyim sunuyor. Ziyaretçiler, BK İnşaat’ın uzman ekibinden her konuda ayrıntılı bilgi alabiliyorlar. Seramik sektörüne yön veren tasarımlar BK İnşaat’ın showroom’unda sizleri bekliyor.

Adres: Cumhuriyet Mah. Mustafa Kemal Bulvarı No:47, Ordu
Tel: 0452 888 88 09