NE ARAMIŞTINIZ?

NG Kütahya Seramik’in dijital panoları ile doğal şıklık yaşam alanınızda

17.03.2022

Temel felsefesi, yapılmayanı yapmak, üretilmeyeni üretmek olan NG Kütahya Seramik, Türkiye’de ilk kez 120x120 cm ve 120x140 cm boyutlarında seramikler üretti ve ultraviyole baskı tekniğini kullanarak büyük ebatlı karolarda bile fotoğraf kalitesinde görüntüler elde etmeyi başardı.

Bu yazımızda, sizlere, NG Kütahya Seramik’in doğanın yalın güzelliğini estetik bir dokunuşla yaşam alanlarına taşıyan porselen UV pano koleksiyonunu tanıtacağız.

Doğayı evinize davet edin

Doğal bir yaşam alanı tasarlamanın onlarca yolu var. Çevre dostu materyaller kullanmak, dekorasyonda doğal renklerden oluşan bir renk paleti seçmek, hem görüntüsü hem kokusuyla iç açan, bahçe tadında yeşil bir köşe…

Evinizi doğanın yalın fakat estetik dokunuşuna açmanın bir diğer  yolu da, dekorasyonunuzda NG Kütahya Seramik’in çok özenli rektifiye uygulamaları ile ürettiği porselen UV özellikli dijital panolara yer vermek... Her biri birer sanat eseri niteliğinde olan yekpare görünümlü porselen panolar, birbirinden güzel anılara ev sahipliği yapan yaşam alanlarınıza #ÇokYakışır!

Nasıl mı?

Dijital panolar yaşam alanınıza neler kazandıracak?

  • Size özel bir dokunuş: Seramiklerin görkemli dünyasında, her zevke ve çizgiye uyan bir alternatif bulunuyor. Siz de farklı doku ve çizgilere sahip seramik UV panolarla, yaşam alanınıza tamamen size özel bir kimlik kazandırabilirsiniz.
  • Estetik görünüm: Tablo görünümlü NG Kütahya Seramik porselen dijital panolarla yaşam alanınıza mimari ve estetik bir dokunuşlarda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda panoların büyük ebatları sayesinde alanınıza derinlik katabilir, çağdaş ve lüks bir görünüm oluşturabilirsiniz.
  • Yüksek teknoloji: Her bir ürününde inovatif öğeler barındıran NG Kütahya Seramik, doğanın yalın güzelliğini ileri teknolojiden faydalanarak mekanınıza yansıtacak.

NG Kütahya Seramik UV pano koleksiyonu

NG Kütahya Seramik’in ultraviyole baskı tekniğiyle üretilen 120x240 cm ebadındaki UV pano koleksiyonu, doğanın benzersizliğini gerçekçi yüzey efektleriyle sunuyor. Yaşam alanınızda doğanın ilham veren gücüyle estetik, şık ve modern ve yıllara meydan okuyan bir atmosfer yaratmak için aşağıda fotoğraflarıyla yer verdiğimiz koleksiyonumuza mutlaka göz atın:

Sonbahar

240x360 cm ebatlı üçlü rektifiye pano, bir sonbahar betimlemesi olan sarı-yeşil yapraklı ağaç çizimleri ile yaşam alanınızda yağlı boya etkisi yaratacak. Gerçekçiliğiyle dokunma hissini uyandıracak, renkleriyle mis gibi orman havasını solutacak Sonbahar, tüm duyulara hitap ediyor!

Dört Mevsim: Işık huzmeleri ve rengarenk ağaçlarıyla evinizin baş köşesindeki sanat eseri olmaya aday olan Dört Mevsim, 240x120 cm’lik üç parçadan oluşuyor. Gün batımında bir orman manzarasına karşı duş almak isterseniz Dört Mevsim’i banyonuzda da kullanabilirsiniz.

Aydos: Aydos ormanlarını tüm renkleriyle evinizde görmeye ne dersiniz? Sonbaharın en sevilen renklerini yaprak formunda yaşam alanınıza taşıyacak  240x240 cm ebatlı Aydos, iki parçaya sahip.

Garden: Üzerindeki devasa yeşil-gri yapraklarıyla tropik bir yağmur ormanını andıran Garden, 120x240 cm ebatlarındaki 3 farklı parçasıyla yaşam alanınızda aldığınız nefesleri bile derinleştirebilecek etkiye sahip!

Botanik: 120x240 cm boyutundaki 3 parçadan oluşan Botanik, milyonlarca yıldır devinim halinde olan doğanın dinamizmini evinizde yaşatacak.

Flamingo: 120x240 cm boyutundaki tek parçalı Flamingo ile doğadaki en zarif ve estetik silüetlerden birini, evinizin bir parçası haline getirebilirsiniz.