NE ARAMIŞTINIZ?

NG Kütahya Seramik'in yaşam alanlarına estetik dokunuşu:Bookmatch Koleksiyonu

17.03.2022

Bugün size, fark yaratan tasarımları ve üstün teknolojisiyle seramiğin geleceğini şekillendiren NG Kütahya Seramik’in, tasarıma yepyeni bir soluk getiren Bookmatch seramiklerini, sanat eseri değerindeki bu ürünlerin üretim tekniğini ve kullanım avantajlarını anlatmak istiyoruz.

“Bookmatch” ne demek?

Tasarımda; iki veya daha fazla ahşap, taş, mermer veya seramik yüzeyin, açık bir kitap izlenimi vererek birbirlerini ayna etkisi vererek kopyalayacak şekilde eşleştirilmesine “bookmatching”, bu uygulama ile ortaya çıkan tasarımlara ise “bookmatch” deniyor. Tıpkı bir kitap ortasının, karşılıklı iki sayfayı birbirine bağlaması gibi bookmatch desenler de birbirini tamamlıyor. Böylece ardışık yüzeyler birbirini aynalar ve adeta bir çiçek dürbünü etkisi yaratıyor.

Seramiğin duvarda ve zemindeki farklı kullanımları arasında belki de en görkemli ve göz alıcı etkiyi bookmatch tasarımlar verir. Güçlü damar yapısına sahip, bol miktarda hareketi olan tasarımlar, bookmatch tekniği ile daha da estetik hale gelir.

Sıra dışı karakterlerin imzası

İlham verici iç ve dış mekan dekorasyonları oluşturma konusunda oldukça etkili olan seramik, bookmatch tekniğiyle tasarlanmış desenlerle buluşunca yaşam alanlarında adeta bir sanat eseri gibi görünüyor.

Özenli ar-ge ve inovasyon çalışmalarıyla sektöre birçok ilki kazandıran NG Kütahya Seramik de, bu yaratıcı fikirden feyz alarak çok özel bir Bookmatch Koleksiyonu tasarladı. 120x240 cm boyutundaki seramiklerden oluşan NG Kütahya Seramik Bookmatch Koleksiyonu, her biri farklı karaktere sahip modern yaşam alanları yaratıyor. Sahip olduğu teknolojik gücü doğanın ruhuyla birleştiren NG Kütahya Seramik; mermer, ahşap, beton ve doğal taş dokulu inovatif seramikleriyle hem fonksiyonel, hem estetik mekanlar tasarlıyor.

Sektör profesyonellerinin yoğun talep gösterdiği Bookmatch Koleksiyonu, tüm iç ve dış mekanlarıyla hem oteller hem çalışma alanları hem de özel yaşam alanları için tercih ediliyor. Bahçelerin, çalışma ve oturma odalarının, mutfak ve banyo gibi ıslak hacimlerin dizaynında da kullanılan koleksiyon, yaşam alanlarında farklı karakterlere imza atıyor.

Neden NG Kütahya Seramik Bookmatch Koleksiyonu’nu kullanmalısınız?

  • Ahenk: Birbirini uyum içinde takip eden yaratıcı desenler, günümüz trendleri doğrultusunda mekanlara benzersiz dekorasyon alternatifleri sunuyor.
  • Boyut avantajı ve uygulama kolaylığı: 120x240 cm ölçüsündeki Bookmatch seramikler, büyük ebatlarından dolayı hem iç hem dış mekanlarda uygulama kolaylığı sağlıyor.
  • Doğal görünüm: Bookmatch tasarımların derz aralıkları az olduğundan mekanlarda oldukça doğal bir görünüm elde ediliyor.
  • Derinlik hissi: Bookmatch, yaşam alanlarına derinlik hissi katarken; şık, doğal, modern ve estetik bir görünüm sunuyor.
  • Farklı dokular: Koleksiyon; mermer, ahşap, beton ve taş gibi farklı dokuları tüm estetiği ve doğallığıyla yaşam alanlarına taşıyor. 

Bookmatch Koleksiyonu’nu hangi alanlarda kullanabilirsiniz?

Bookmatch, üzerindeki deseni çok çarpıcı şekilde öne çıkardığı için genellikle geniş alanlarda tercih ediliyor. Siz de NG Kütahya Seramik Bookmatch Koleksiyonu’nu şu alanlarda kullanabilirsiniz:

  • Duş ve küveti çevreleyen zemin ve duvarlar
  • Büyük mutfak adalarının etrafı
  • Bar üstleri
  • Yemek masalarının çevresi
  • Şömine çevresi
  • TV arkasındaki duvarlarda
  • Otel resepsiyonları, wellness ve spa mekanları
  • Mağazalarda, alışveriş merkezlerinde

Bookmatch Koleksiyonu’nun alımlı üyeleri

NG Kütahya Seramik, dekorasyona inovatif bir yaklaşım kazandıran Bookmatch Koleksiyonu’na her geçen gün yeni tasarımlar eklemeye devam ediyor.

İşte Bookmatch ailesinin gözde ürünleri:

MAREA

Doğal mermer görünümünü zarafetle yorumlayan Marea, büyüleyici bookmatch etkisiyle rafine mekanlar yaratıyor. Marea’nın şık ve estetik çizgisi, yaşam alanlarına kusursuz bir görünüm sunuyor.

ALAVYA

Alavya, beyaz yüzeyinde dans eden siyah çizgileriyle mermer şıklığını yaşam alanınıza taşıyor. Gerçekçi yüzey efektiyle doğallığı yansıtan Alavya, siyah ve beyazın kombinasyonunu zarafetle gözler önüne seriyor.

BARBADOS

Bookmatch Koleksiyonu’nun en iddialı tasarımlarından biri olan Barbados, ilgi çekici renkleriyle yaşam alanlarına hem dinamizm katıyor hem de sanatsal bir kimlik kazandırıyor.

FUSION

Fusion'ın Bookmatch deseni, her bakışınızda farklı bir form ve tasarımla boy gösterecek. Fusion’ın kristal dokusu, yaşam alanınıza bambaşka bir şıklık katacak.

MIRAGE

Bookmatch koleksiyonunun bir diğer kristal dokulu serisi Mirage, yaşam alanınızı çölde görülen vaha gibi ferahlatacak.